Начало ММА Усман не издържа: Хейтърите ми могат да се самоубият
0

Усман не издържа: Хейтърите ми могат да се самоубият

Усман не издържа: Хейтърите ми могат да се самоубият
0

Чашата преля за световния шампион на UFC в полусредна категория Камару Усман. Нигериецът изглежда не издържа на напрежението и пожела на онези, които не го харесват, но го следват в социалните мрежи „да се самоубият“.

Грозните реплики, които някак прекрачват границата, дойдоха в серия от съобщения от страна на шампиона. Усман заяви, че има определена група от хора, които гледат видеата му в „Снапчат“ с единствената цел да го критикуват.

За хейтърите, които гледат тези истории, моля задавете се. 2022 година започна, а вашият живот е ситуиран само върху тези на останалите. По-добре се самоубийте“, написа в съобщение Усман, като към него бе добавил и няколко емоджита със средни пръсти.

Нигерийският кошмар“ продължава с репликите, че обича феновете си, дори и тези, които го ненавиждат, само защото искат да са на негово място. В последствие той пожела да разясни ситуацията.

Знам, че малко прекалих. Беше 4 часа сутринта и очевидно не трябваше да казвам тези неща. Ще перифразирам за хейтърите, те знаят кои са. „Задавете се“. Мисля, че това е достатъчно. Колкото до останалите – обичам ви и ви благодаря за подкрепата“, казва още Камару.