Начало Бокс Фюри: Успех на Чисора, сега той е бездомник

Фюри: Успех на Чисора, сега той е бездомник

Фюри: Успех на Чисора, сега той е бездомник
0

Тайсън Фюри не забрави за думите на Дерек Чисора на шампионската си пресконференция след победата над Дилиън Уайт. Преди двубоя „Дел Бой“ обяви, че залага къщата си на победа за Уайт с нокаут.

Това не се случи и самият „Крадец на трупове“ беше приспан след брутален ъперкът в шестия рунд.

„Дерек Чисора сега е бездомен, съжалявам за всичко. Той загуби къщата си – малшанс. И Дерек, имам неизползвана постройка до моя дом в Моркамб, заповядай по всяко време, братко“, Фюри сподели в типичния си стил.

„Моралната история е, че никога не трябва да залагаш къщата си на нещо, на което не си сто процента сигурен. Никога не може да бъдеш убеден в нещо в тежка категория. Сега той е бездомник, пожелавам му успех.“

33-годишният Фюри влезе като твърд фаворит в срещата и малцина предвидиха успех за аутсайдера.

„Краля на циганите“ не забрави за прогнозата на своя колега и вероятно тепърва ще му я припомня дълго време.

Битката се превърна в най-посетената в Европа с 94 хиляди души, които я гледаха на живо на стадион „Уембли“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.