Начало ММА Сайборг ликува в кървава битка с Бленкоу
0

Сайборг ликува в кървава битка с Бленкоу

Сайборг ликува в кървава битка с Бленкоу
0

Крис Сайборг защити световната титла на Bellator в категория „перо“. Тя наложи волята си над Арлейн Бленкоу на галавечерта в Хонолулу, Хавай. Двете направиха страхотен сблъсък, който ще претендира за един от най-качествените мачове на организацията през годината.

Сайборг повали претендентката с много точно попадение с десен прав в откриващия рунд. Нокдаунът беше индикация, че шампионката ще доминира в сблъсъка и ще го приключи рано. Бленкоу обаче оцеля и даде сериозен отпор на съперничката си до края на мача.

В рамките на 5 рунда Арлейн имаше много добри моменти, включително притискайки Сайборг максимално, като на няколко пъти бе близо до това да я нокаутира. Шампионката обаче се справи с критичните мигове и в крайна сметка измъкна победата по точки.

Феновете на трибуните буквално бяха изправени до ръба и останаха доволни от видяното. Кръв и синини не спряха Бленкоу, която бе готова да даде всичко от себе си, за да обърне развоя на мача. Това не се случи, но Сайборг остана до последния гонг едва за четвърти път в бляскавата си кариера.

Крис вече е в серия от 6 поредни победи, откакто загуби от Аманда Нунеш. Сега въпросът пред нея е коя е следващата жертва.