Начало ММА Джейк Пол: Мислете ме за луд, но ще нокаутирам Конър
0

Джейк Пол: Мислете ме за луд, но ще нокаутирам Конър

Джейк Пол: Мислете ме за луд, но ще нокаутирам Конър
0

Джейк Пол отново напомни за себе си. Американската Youtube сензация се закани да победи Конър Макгрегър. При това не на боксовия ринг, където вече има 5 последователни успеха, а в клетката на UFC!

Според влогърът, целта, която е поставил пред себе си, е напълно постижима. Той твърди, че е сериозен в тази амбиция и че може да я реализира в най-скоро време. Пол вече има три победи над бивши звезди от световната сцена като Тайрън Уудли (на два пъти) и Бен Аскрен. Това обаче стана с боксови ръкавици. Сега американецът се цели в далеч по-тежка и наглед непостижима задача.

Знам, че мога да победя Конър. Мислете ме за луд, но ще го нокаутирам. Хората говорят какво ли не, но стигнах дотук, оборвайки всички, защо да не го направя и сега? Да, луд съм и вярвам в себе си. Конър е по спиралата надолу, изпотрошен е и ще се възползвам“, категоричен е Джейк Пол.

Ноториъс“ не се е бил откакто счупи левия си глезен в третия сблъсък с Дъстин Порие през миналото лято. Очаква се той да се завърне в октагона в полутежка категория, като има индикации, че ще го направи в директна битка за титлата с Камару Усман.