Начало ММА Порие изненада с позитивен коментар за Конър
0

Порие изненада с позитивен коментар за Конър

Порие изненада с позитивен коментар за Конър
0

Дъстин Порие направи изненадващо позитивен коментар за Конър Макгрегър. „Диаманта” победи „Ноториъс” на UFC 264 и така затвори трилогията с 2:1 успеха в негова полза. Двубоят преди месец обаче завърши със счупване на глезена на бившия двукратен световен шампион в октагона, а след срещата той поиска преразглеждане на резултата и анулирането му. Нещо, което така и не се случи.

В последствие двамата размениха серия от обиди и закани. В „играта на думи” влязоха семействата и близките им, а напрежението между двата лагера се покачва с всеки изминал ден.

На фона на всичко това, Порие заяви, че никога не е бил подлаган на толкова тежки и брутални ритници в октагона. Той определи Конър като човекът, нанесъл му най-сериозни поражения по отношение попаденията в краката.

Бил съм тестван от много съперници с брутална сила в краката, но никога преди това не съм напускал октагона и да съм преживявал подуване на костта при коляното. Сякаш самото то се поду. Не капачката или нещо друго, направо цялото коляно”, констатира Порие.

Според него, причината е, че той не е успявал да пресече ударите на Макгрегър по правилния начин. „Отлично знам какво е да понесеш ритник. Болката от тези на Конър обаче, не мога да я сравня с нищо друго. Не успявах да контрирам и да парирам навреме”, каза още „Диаманта”.