Начало ММА Уиски носи $600 милиона на Конър
0

Уиски носи $600 милиона на Конър

Уиски носи $600 милиона на Конър
0

Голямата звезда на UFC и едно от най-популярните имена в света на бойните спортове в момента – Конър Макгрегър е на път да спечели истинско състояние. Докато се подготвя за трилогията с Дъстин Порие, която трябва да се проведе на 10 юли в Лас Вегас, „Ноториъс“ ще припечели, някак ей така, 600 милиона долара. Сумата ще попадне в банковите му сметки след продажба на акциите на марката уиски, която той основа – „Proper No. Twelve“. Тя ще бъде закупена от „Proximo Spirits“.

Напитката се появи на бял свят през 2018-а, като партньори на Конър в начинанието станаха двама негови приятели. Сега се очаква те да останат част от акционерите, но с много по-малък дял. Майк Кийс, който е изпълнителен директор на „Proximo“ потвърди новината, а идеята на американската компания е да разшири своята дейност на международния пазар.

Макгрегър е доста активен в последните месеци, като по всичко личи съвсем скоро ще добие милиардерски статут. Тук може би идва и отговорът на въпроса, защо се огледа в купуване на футболния Манчестър Юнайтед?! Остава обаче неясно, колко още време ще се задържи в октагона, предвид сериозните постъпления в авоарите му. Засега се знае, че той ще се бие с „Диаманта“ на 10 юли в Лас Вегас, а при успех планира да предизвика и шампиона в полусредна категория Камару Усман, евентуално в края на годината.

Усман „нокаутира” Конър (видео)