Начало ММА Тайсън Фюри „нокаутира” Нгану (видео)
0

Тайсън Фюри „нокаутира” Нгану (видео)

Тайсън Фюри „нокаутира” Нгану (видео)
0

Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри прати в несвяст новия властелин на UFC – Франсис Нгану. „Циганския крал” нокаутира „Хищника” с брутално дясно кроше. Мачът им се игра по правилата на ММА в октагона на най-престижната организация на смесените бойни изкуства.

За съжаление, в случая не става въпрос за реална битка, каквато двамата се заканват, че ще организират в най-скоро време. Такава бе разиграна на компютърна симулация. Дори и така обаче, зрелището, което двамата си спретнаха в клетката, бе наистина впечатляващо, а ако се стигне до действителен мач, то може да очакваме размяна на доста тежки удари.

Ако се съди по симулацията, то британецът доминираше сериозно над камерунския си опонент. Тайсън на няколко пъти повали съперника си на пода, като дори си позволи да се хвърли отгоре му, в типичен ММА стил. Нгану едва оцеля след брутален десен ъперкът, но в последствие бе довършен от дясното кроше, което, поне на симулацията, му прекърши врата.

Така, въпреки че се биха по правилата на ММА, отново боксьорът победи. Същото се случи и през 2017-а, когато Флойд Мейуедър не остави особени надежди на Конър Макгрегър в техния боксов мач. Тогава той се проведе на ринга в Лас Вегас, а „Богаташчето” спечели с технически нокаут в 10-ия рунд.