Начало Бокс Нгану предизвика и Уайлдър

Нгану предизвика и Уайлдър

Нгану предизвика и Уайлдър
0

Бившият шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану (0-2) от Камерун се провали във втората си битка в профи бокса – той беше нокаутиран във 2-ия рунд на от бившия лидер в дивизията Антъни Джошуа (28-3, 25 КО) .

Въпреки бруталното поражение, Нгану не бърза да се сбогува с бокса. В интервю за IFL TV „Хищникът“ даде да се разбере, че с радост би приел битка с бившия шампион на WBC Дионтей Уайлдър (43-3-1, 42 КО): „Разбира се, че бих го направил! Вижте, разбирам, че има много хора, които се съмняват в мен точно сега. Но аз съм боец. Тук съм, за да се бия.

Нгану твърди, че е готов да поеме всяко предизвикателство, „защото това е вид работа“. „Излизаме и се бием. И все още съм готов да се бия с всеки. Готов да приеме всяко предизвикателство. Приемам предложението, подготвям се за битката и след това се връщам отново. Подготовка за битка?.. Понякога работи, понякога не…

От 2019 г. насам Уайлдър има само 4 битки, в които претърпя три поражения – два пъти беше нокаутиран от Тайсън Фюри, а през декември загуби по точки от Джоузеф Паркър.