Начало Бокс Нгану: Преговарям с Тайсън Фюри, но…

Нгану: Преговарям с Тайсън Фюри, но…

Нгану: Преговарям с Тайсън Фюри, но…
0

Бившият шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану говори за преговори с екипа на непобедения британски боксьор Тайсън Фюри за възможна битка между двамата.

Не е тайна, че той иска да се пробва на боксовия ринг и това беше основната причина да не се разбере за нов договор с организацията, ръководена от Дейна Уайт. Нгану мечтае да се боксира срещу Циганския крал или Антъни Джошуа, но е почти невъзможно това да се случи през първата половина на 2023 г.

Говорих с хора от екипа на Фюри, сега те работят върху битка с Олександър Усик през април. Дотогава той няма да бъде свободен. Но просто се опитвам да видя дали можем да постигнем споразумение преди Фюри срещу Усик. Така ще имам време и да се подготвя за боксовия мач. Нямам проблеми с графика и ако всичко може да се организира през юни или юли, тогава това би било приемливо. Рано е да се правят изводи и да се говори за това, но определено обмисляме този вариант, проучваме го„.

Говорим за тази битка през последните две години. Мисля, че хората я чакат и говорят за тази битка повече, отколкото за среща с Джошуа, въпреки че това ще бъде битка от приблизително същия мащаб. В момента се движим към двубой с Фюри и това е нашата първоначална опция, но среща с Джошуа също може да бъде възможност„, каза Нгану пред TMZ Sports.