Начало Бокс Де ла Оя посочи слабото място на Уайлдър и добави: Анди Руис ще го нокаутира

Де ла Оя посочи слабото място на Уайлдър и добави: Анди Руис ще го нокаутира

Де ла Оя посочи слабото място на Уайлдър и добави: Анди Руис ще го нокаутира
0

Анди Руис vs. Дионтей Уайлдър е една от най-очакваните битки в тежката категория на бокса за 2023 г., след като беше обявен от Световния боксов съвет. Въпреки факта, че няма дата за срещата, Оскар де ла Оя се осмели да даде прогноза за нея.

Световният шампион в пет различни дивизии и успешен промоутър е повече от развълнува феновете предсказа, че ще има нокаут.

Причината Оскар де ла Оя да посочи Анди Руис като потенциален победител в сблъсъка срещу Уайлдър е неговият гръмък резултат в първата му битка срещу Антъни Джошуа, която завърши с нокаут в полза на мексиканеца.

Анди нокаутира Джошуа в едно от най-големите сътресения досега през този век, мисля, че той може да направи същото с Дионтей, ако в крайна сметка намери подходящия момент да го победи“, каза той в интервю за Fight Hype и цитиран от „Труд“.

„Златното момче“ се задълбочи малко повече в коментара си и посочи слабост на Уайлдър: „Човекът със смазващия удар страда от чуплива челюст“.

Това отваря прозорец на възможност за Разрушителя, защото, според Оскар де ла Хоя, като е по-умен от Уайлдър, той може да намери ъгъла, за да счупи гарда си и да нанесе мощен удар, който го праща на върха завинаги.

Чувствам, че Анди Руиз е по-умен и по-страстен боец ​​от Уайлдър, който също има своите достойнства и управлява добре дистанцията, освен че има мощен удар, но това, което тревожи, е брадичката му: тя не е много устойчива“, обясни той.