Начало Бокс Кличко публикуваха паметен момент от фронта (ВИДЕО)
0

Кличко публикуваха паметен момент от фронта (ВИДЕО)

Кличко публикуваха паметен момент от фронта (ВИДЕО)
0

Правете любов, а не война. Тази максима в момента е изключително актуална и в последните 10-ина дни едва ли има човек, който да не си я е изрекъл поне веднъж. Военната инвазия на Русия в Украйна направи така, че светът да притаи дъх в очакване. И да се моли, че утре ще бъде по-добре от днес.

Военните действия обаче не винаги носят само нещастие със себе си. Ако не вярвате, питайте тези двама младоженци. Те се врекоха в любов насред едно от укрепленията, които имат за цел да спрат инвазията в Киев. Макар и пред малко присъстващи, болшинството от които представители на медиите, те засвидетелстваха чувствата си, в една доста нетипична обстановка.

Сред присъстващите свидетели бе и кметът на Киев – бившият световен шампион в тежка категория Виталий Кличко. Той връчи букет на булката, като пожела на младоженците час по-скоро да могат да отпразнуват това събитие с щастлив меден месец.

Там бе и Владимир Кличко. Той публикува снимка с една от близките на булката, която се е включила към „червения кръст“ и помага на ранени и на военни, които са на първа линия на фронта. Братята решиха да публикуват тези кадри, за да покажат красивата страна на иначе толкова грозната война.