Начало Бокс Ярост на Червено море взриви мрежата (ВИДЕО)
0

Ярост на Червено море взриви мрежата (ВИДЕО)

Ярост на Червено море взриви мрежата (ВИДЕО)
0

Остават малко повече от 2 седмици преди битката на годината в света на бокса. На 20 август Олександър Усик ще брани световните титли на WBA, WBO, IBF и IBO в реванш с Антъни Джошуа. Сблъсъкът в Джеда се очаква с огромен интерес и всички се питат в чия посока ще завърши този път.

След като украинецът изнесе лекция на Ей Джей при първата им среща през миналата година, при това насред Лондон, сега малцина са специалистите, които са посочват британеца като фаворит да си вземе поясите обратно. Стиловете на двамата са коренно различни, а това допълнително засилва и интригата.

За да направят сблъсъка още по-вълнуващ, организаторите от „Мачруум“ публикуваха днес и новото промо видео, с което да мотивират още повече феновете и да привлекат вниманието върху предстоящия мач. Кадрите са правени по време на последната среща между Усик и Джошуа в Джеда. Битката им пък е окачествена като „Ярост на Червено море“. Предстои да разберем кой от двамата ще удържи на нервите и ще запази самообладание, качвайки се на ринга на 20 август.