Начало Бокс Нгану призна, че егото му е пострадало след загубата от Джошуа

Нгану призна, че егото му е пострадало след загубата от Джошуа

Нгану призна, че егото му е пострадало след загубата от Джошуа
0

Мнозина предричат края на кратката боксова кариера на Франсис Нгану (0:2) след пораженията от Тайсън Фюри (34:0:1) и Антъни Джошуа (28:3), но ето, че камерунецът заявява, че не иска да се оттегли по този злощастен начин.

Предстои ми може би трети боксов мач. Усещам, че боксът ми дължи нещо в момента. Трябва да си го върна от него. Мисля, че егото ми няма да ми позволи да се оттегля и да се откажа по този начин. Заспах, но не пропаднах. Препънах се, но не пропаднах. Смятам, че, ако се върна, тренирам и се поуча от това, мога да преобърна ситуацията в победа. Победа в живота, а не само в спорта“, каза „Хищника“ в своя YouTube-канал.

Нгану получи доста критика в изминалите две седмици, след като падна жертва на един от най-свирепите нокаути в историята. Представянето му срещу „Циганския крал“ все по-често се счита за плод на случайността и лошото физическо състояние на британеца. Не бива обаче да се подценява фактът, че той изживява мечтата си, въпреки всичко и всички, за да се превърне от бедно африканско момче в едно от най-разпознаваемите лица в света на бойните спортове.