Начало Бокс Джошуа отново нападна Фюри за боя с Нгану: Това е обида за останалите претенденти

Джошуа отново нападна Фюри за боя с Нгану: Това е обида за останалите претенденти

Джошуа отново нападна Фюри за боя с Нгану: Това е обида за останалите претенденти
0

Антъни Джошуа отново разкритикува Тайсън Фюри за приетото предложение от Франсис Нгану двамата да се боксират през октомври в Саудитска Арабия, като отбеляза, че останалите претенденти със сигурност са останали обидени от пренебрежението, което получиха.

Не се ядосвам за себе си, защото вече бях шампион и знам, че в момента съм в процес на повторно изграждане. Но разбирам, че за чакащите на опашката това е огромна обида, тъй като върхът и краят на всичко. Искат да се доберат до там и да приключат. Със сигурност щеше да има реванш между Усик и Фюри, но той можеше да се състои още тази година и така останалите да получат своя шанс. Съжалявам хората, на които им предстои да вземат решение за бъдещето си. Фюри в крайна сметка трябва да стори това, което иска. Възхищавам му се за увереността, правейки всичко. Психиката му е такава, че не се интересува от мнението на околните. Мисля дори, че всички имаме нужда от подобна нагласа в днешното общество“, каза „Ей Джей“, цитиран от Boxing Scene.

Самият Джошуа предстои да се бие с Дилиан Уайт на 12 август, като победителят по всяка вероятност ще се включи в дълго коментирания мегатурнир в Саудитска Арабия през декември.