Начало Бокс Тайсън Фюри: Ще приключа бързо с Джошуа (видео)
0

Тайсън Фюри: Ще приключа бързо с Джошуа (видео)

Тайсън Фюри: Ще приключа бързо с Джошуа (видео)
0

Световният шампион на WBC Тайсън Фюри (30-0-1) е убеден, че ако веднъж успее да „нацели” точно Антъни Джошуа (24-1), то с носителя на титлите на IBF, WBO, IBO и WBA ще бъде свършено. В интервю за ESPN „Краля на циганите” призова своя британски сънародник да престане да „тупа топката” и да каже дата и място, за да може да се разправи с него. Към момента основния вариант за провеждане на дългоочакваната битка за обединение на всички титли в тежка категория е 24 юли.

„Толкова е просто – трябва само да го ударя няколко пъти в лицето и той е свършен. Той не притежава най-голямото сърце, няма нужната устойчивост и в никакъв случай няма най-силният удар. Когато го нацеля, всичко ще приключи много бързо”, коментира ситуацията Фюри.

Снимка: БГНЕС

В момента Тайсън е на подготовка в Лас Вегас и потвърди думите на своя баща Джон, че със или без Антъни Джошуа, ще проведе два мача до края на годината. „Надявам се, наистина се надявам, че той ще е следващият. Моля се Ей Джей да се съгласи и да го направим, но няма да го чакам вечно. Аз имам нужда да съм активен на ринга, да бъда зает и от моите мениджъри от „Топ Ранк” зависи, да бъда такъв. Имам нужда от два мача, без значение срещу кого ще са те”, каза още Фюри.

Той коментира и битката с шампиона на UFC Франсис Нгану, за която се говори усилено в последните седмици: С удоволствие ще се бия с Нгану. Харесва ми, когато борци и бойци от UFC се заканват и искат да се качат на ринга, но нещата са различни. Нгану е голям, мощен, има голямо име, говори за бокс, но това е различен свят. Ще го изям и изплюя седем пъти в рамките на ден. Същото важи за UFC, ако аз отида там, той ще направи същото с мен. Но за него ще е 10 пъти по-трудно да дойде в бокса, отколкото аз да се пренасоча към ММА”.