Начало Бокс Фюри отправи сериозна закана към Джошуа (видео)
0

Фюри отправи сериозна закана към Джошуа (видео)

Фюри отправи сериозна закана към Джошуа (видео)
0

Тайсън Фюри отправи доста смела, направо дръзка прогноза за предстоящия мач с Антъни Джошуа (24-1). Въпреки всички перипетии и проблеми около уреждането на мечтания сблъсък, той все още е в плановете както на „Циганския крал”, така и на Ей Джей. Надеждата е, че Битката на годината ще се проведе в края на юли или началото на август в Саудитска Арабия. В тази връзка непобеденият Фюри (30-0-1) публикува съобщение в „Инстаграм”. На него той обеща да се разправи с британския си сънародник в рамките на 3 рунда, а ако не успее да „изтрие бездомника от лицето на земята”, в този период, ще се откаже от двубоя и ще си тръгне от ринга!

„Докато съм на линия, искам да призова още един човек. Един едър, напълно безполезен бездомник. Не е истински боец, а един надут перко, бодибилдър, крос фит, грозник – това е Антъни Джошуа. Ей Джей, ако си някъде там, давай да уреждаме този мач, бездомнико. Ще размажа физиономията ти на две и няма абсолютно нищо, което да можеш да сториш по въпроса. Докажи, че не съм прав, нещастнико. Аз съм най-добрият. Мислех си… Ей Джей, ако издържиш три рунда с мен, след края на третия ще се оттегля в ъгъла и ще се откажа от мача. Точно толкова уверен съм в победата си. Ще те унищожа за нула време”, изригна Фюри.

Преди това мощно словоизлияние и сериозна закана, Тайсън предупреди Франсис Нгану, че също го чака и няма търпение да се срещнат на ринга. Шампионът в тежка категория на UFC обяви след победата си над Стипе Миочич, че няма проблем да се изправи срещу Фюри и да нокаутира и него.