Начало Бокс Фюри с тежък ултиматум за боя на годината
0

Фюри с тежък ултиматум за боя на годината

Фюри с тежък ултиматум за боя на годината
0

Тайсън Фюри (30-0-1) отправи ултиматум, че ще се оттегли от мача с Антъни Джошуа (24-1), ако до вторник (утре) вечер няма окончателно становище от неговия лагер. „Краля на циганите” направи това изказване във връзка с коментара на неговия сънародник и шампион на WBA, WBO, IBF и IBO, че вече има първа, официална оферта за домакин на очаквания с огромен интерес сблъсък. По думите на Ей Джей, договорът е на прага на финализиране и Фюри трябва да се готви за бой.

Шампионът на WBC обаче изглежда не е съгласен. „Ще продължа напред, ако до вторник не чуя, че сделката е факт и договорът вече е окончателен, с всички детайли по него. Твърде много време вече мина. През юни миналата година пуснах видео, в което казах, че съм съгласен с условията за мач с Джошуа. Както казах и че двамата сме съгласни за тази битка, но преди това трябваше да срещна Уайлдър”, коментира пред подкаста „Behind the Gloves” Фюри.

След изказването на британеца дойде още една информация около сблъсъка. Тя беше насочена около това, че той може да се проведе в Саудитска Арабия, като именно това е мястото, което е отправило първата, официална оферта, за домакинство. Предвидената дата е 24 юли, но както вече свикнахме – всичко това е предпоследно, докато не се подпише окончателния договор. Нещо, което по думите на Тайсън, е все по-вероятно да не се случи…