Начало Бокс Нгану призна: Искам да постигна нещо значимо в бокса

Нгану призна: Искам да постигна нещо значимо в бокса

Нгану призна: Искам да постигна нещо значимо в бокса
0

Франсис Нгану беше коронясан в тежка категория на UFC миналия уикенд при победата в реванша със Стипе Миочич.

Сега се очаква да направи защита срещу Джон Джоунс в мач, който ще бъде един от най-големите в историята на смесените бойни изкуства. „Хищника“ обаче е насочил погледа си и към бъдещето.

Франсис сподели, че иска да участва в сблъсък за световната титла в бокса.

„Най-голямата ми мечта е свързана с благородното бойно изкуство – обичам ММА, но искам да постигна нещо значимо в бокса!“, Нгану сподели пред ESPN.

„Това е в бъдещето – аз трябва да се боксирам. Искам да се изправя срещу някой от тях“, шампионът сподели на въпрос за Антъни Джошуа и Тайсън Фюри.

„За мен Джон Джоунс бави нещата, но това не е моя работа. За пръв път аз съм човекът, който отправя предизвикателствата. Готов съм да се завърна през лятото. Надявам се това да се случи и след това ще ме видите отново в октагона декември месец“, обеща Нгану.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.