Начало ММА Нгану към Джоунс: Аз съм най-голямото предизвикателство в живота ти
0

Нгану към Джоунс: Аз съм най-голямото предизвикателство в живота ти

Нгану към Джоунс: Аз съм най-голямото предизвикателство в живота ти
0

Новият шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану говори за възможността за битка срещу бившия шампион в полутежка категория Джон Джоунс. „Бони“ вече е готов да влезе в тежката категория, но много хора го обвиниха, че бяга от мач с Нгану.

Мисля, че Джон Джоунс иска тази битка. Мисля, че той иска това да се случи, защото това ще бъде масивна битка, мега битка. Той е тук от толкова дълго и е шампион от много дълго време, но мисля, че това може да е най-голямата битка в кариерата му и в моята. Мисля, че той го иска. Той иска да остави нещо подобно в своето наследство, в автобиографията си„, каза Нгану.

Що се отнася до цифрите – да, той иска пари. Той каза: „Покажи ми парите“, но мисля, че има смисъл. Мисля, че за мега битка всеки би искал да има мега пари. Бих искал да имам добра заплата и всеки друг боец ​​би искал това, така че няма нищо ирационално в това. Всичко е наред„, продължи „Звяра“.

Нгану полетя в общата ранглиста на UFC (КЛАСАЦИЯ)

В битката със Стипе се защитих срещу едно сваляне, но това няма нищо общо с борбата срещу Джоунс. Джон Джоунс може да има различен подход, различен баланс, различни преходи. Това са капани, в които няма да си позволя да попадна. В този тренировъчен лагер ще работя върху борбата си. Това беше добро шоу. Но когато погледна тази битка, има много неща в представянето ми, които могат да бъдат коригирани и подобрени.

Бих искал да посъветвам Джон да се подготви и да бъде сериозен, да работи сериозно, защото той ще бъде изправен пред най-голямото предизвикателство в живота си. Няма да изляза там, за да играя с него като онези момчета. Всичко ще бъде различно. Той може да качи каквото си иска, и това няма да повлияе на моята сила по никакъв начин„, завърши Нгану.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.