Начало ММА Миочич: Нгану е корав, но за съжаление ще се бие с мен
0

Миочич: Нгану е корав, но за съжаление ще се бие с мен

Миочич: Нгану е корав, но за съжаление ще се бие с мен
0

Действащият шампион на UFC в тежка категория Стипе Миочич сподели мислите си за предстоящия мач-реванш с Франсис Нгану , който ще води UFC 260 в Лас Вегас на 27 март.

Франсис е супер корав човек. Той нокаутира всички подред и има добра серия, но за съжаление отново ще трябва да се бие с мен. Това не е най-добрият вариант за него. Той определено се разви много, но и аз не стоях на едно място„.

Преди три години Миочич защити успешно шампионската си титла, побеждавайки Хищника с единодушно решение след пет рунда и не се съмнява, че този път резултатът ще бъде същият.

Да, остарявам, но имам няколко нови трика в ръкава си. Казват, че не можете да научите старо куче на нови трикове, но това е лъжа. През последните няколко години научих много неща, така че резултатът ще бъде същият. Ще изляза от Октагона с шампионски колан„, добави шампионът.

Миочич посочи основното си предимство в предстоящата битка.

Време и скорост. Предимно скорост. Скоростта убива и по това работихме през последните два тренировъчни лагера, подготвяйки се за битки срещу Кормие„.

Ако Миочич премине Нгану, всичко показва, че следващият му съперник ще бъде бившият шампион на UFC в полутежка категория Джон Джоунс , който се смята за най-добрия боец ​​в историята на UFC.

Да, и аз съм чувал за това, но съм готов да се бия с всеки. В момента съм фокусиран върху предстоящата задача. Борбата с Нгану е единственото нещо, за което мисля„, завърши Стипе.