Начало ММА Чандлър е убеден, че боят му с МакГрегър ще се състои

Чандлър е убеден, че боят му с МакГрегър ще се състои

Чандлър е убеден, че боят му с МакГрегър ще се състои
0

Майкъл Чандлър би трябвало по право да се бие с Конър МакГрегър с оглед факта, че двамата са тазгодишните треньори на The Ultimate Fighter, но слуховете са, че „Прословутия“ има малко по-различни планове за своето завръщане в октагона.

Ирландецът е вече вън от играта в продължение на почти две години след бруталното счупване на крака си в реванша с Дъстин Порие.

Не се притеснявам. Вярвам, че мачът ще се състои. Няма да има много смисъл, ако пропадне“, каза Чандлър, цитиран от MMA Junkie.

Практически обаче Конър едва наскоро поднови отношенията си с Американската антидопингова комисия, след като прекара година и половин в лечение с помощта на вещества, които се считат за стимуланти. Така той избегна постоянните тестове, които биха му донесли наказание, а в същото време видимо качи огромна мускулна маса.

През последните дни дръгнаха слухове, че Джъстин Гейджи може да заеме мястото на Майкъл Чандлър в този бой, тъй като двамата с Конър МакГрегър се отправиха взаимни обвинения в социалните мрежи, откакто Гейджи триумфира с BMF колана.