Начало ММА Хабиб прогнозира падението на Тони Фъргюсън още през 2020 г. (ВИДЕО)

Хабиб прогнозира падението на Тони Фъргюсън още през 2020 г. (ВИДЕО)

Хабиб прогнозира падението на Тони Фъргюсън още през 2020 г. (ВИДЕО)
0

Тони Фъргюсън навлезе в серия от 6 поредни загуби в UFC и макар все още да е смятан от мнозина за един от най-атрактивните бойци в смесените бойни изкуства, падението му е повече от очевидно. Още през 2020 г. Хабиб Нурмагомедов прогнозира това, като направи много точен анализ за грешката, която ще провали американеца.

На практика всички мачове на „Ел Кукуя“ са изключително кървави, но с времето пораженията започнаха да идват основно от него след наказателни акции от противниците.

Джъстин Гейджи постави началото на кошмарната серия през май 2020 г. с нокаута в петия рунд. После дойдоха загубите с категорично единодушно решение в полза на Чарлс Оливейра и Бенеил Дариуш. Майкъл Чандлър му го нокаутира в началните секунди на втория рунд от битката им през 2022 г., а Нейт Диаз и Боби Грийн му приложиха събмишъни, в които той просто не желаеше да се откаже и трябваше съдията да спира боя.

39-годишният Фъргюсън заяви след миналия уикенд, че няма намерение да се пенсионира, но е повече от очевидно, че започва сериозно да вреди на здравето си срещу много по-класните съперници.