Начало ММА Фъргюсън направи първи спаринги от 2015 година

Фъргюсън направи първи спаринги от 2015 година

Фъргюсън направи първи спаринги от 2015 година
0

Тони Фъргюсън се завърна към спаринг сесиите. Боецът в лека категория иска да бъде максимално подготвен за шампиона Хабиб Нурмагомедов. Ако някой отново не се контузи, двамата ще се срещнат на следващата голяма ММА галавечер – UFC 249.

„Не съм правил спаринги от мача с Тибо, затова сега ми е странно“, призна Фъргюсън.

Сблъсъкът с Глейсон Тибо беше на UFC 184 през 2015 година. „Ел Какуй“ счита за невъзмобно да бъде напълно подготвен за граплинг уменията на „Орела“, ако не подобри защитата с тренировъчни битки.

Нурмагомедов и Фъргюсън лице в лице (ВИДЕО)

Нокаутьорът добави, че не е допуснал нито един тейкдаун по време на сесиите.

Фъргюсън не счита Нурмагомедов за поредния съперник. Намира се в серия от 12 поредни победи, което ще му даде увереност да нанесе първа загуба в кариерата на Хабиб. Мачът е на 19 април (българско време) в Ню Йорк, като до момента вече четири сблъсъка помежду им пропаднаха.

Тони Фъргюсън с 12-та поредна победа (ВИДЕО)

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.