Начало ММА Официалното промо за „най-очаквания мач в историята на UFC“

Официалното промо за „най-очаквания мач в историята на UFC“

Официалното промо за „най-очаквания мач в историята на UFC“
0

UFC пусна промо видео клипа за битката Хабиб Нурмагомедов – Тони Фъргюсън. Най-популярната организация за смесени бойни изкуства кръсти лентата „най-очаквания мач в историята на UFC“.

В първите секунди „Орела“ започва с признание за кариерата си до момента и какво носи идния сблъсък за него. След това от организацията представят най-добрите моменти от последните мачове на двамата и статистиката им.

Битката е на 9 април (българско време) в Ню Йорк. Тя оглавява събитието UFC 249, като се очаква да счупи рекордите за платени гледания. Залогът е титлата в лека категория, победната серия на двамата атлети и евентуален супермач с Конър Макгрегър през есента.

Видеото:

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.