Начало Бокс Нов обрат с мача на Флойд Мейуедър
0

Нов обрат с мача на Флойд Мейуедър

Нов обрат с мача на Флойд Мейуедър
0

Флойд Мейуедър няма да се качи на върха на емблематичния „Бурж Ал Араб“, да са проведе демонстративния си мач с Дон Муур. Легендата и бивш световен шампион в 5 различни теглови категории, трябваше да се изправи срещу някогашния си спаринг партньор на площадката за хеликоптери на хотела в Дубай.

Мачът бе отложен заради кончината на президента на ОАЕ. Оказа се обаче, че той не само е преместен с няколко дни по-късно, заради трагедията, но всъщност е и със сменена локация. В крайна сметка „Мъни“ и Муур ще се изправят един срещу друг в демонстративна битка този уикенд.

Шоуто обаче ще се проведе в Абу Даби. И за съжаление на Мейуедър, няма да е първото в историята на въпросната хеликоптерна площадка, а ще бъде в „Етихад Арена“.

Освен Флойд и Муур, на ринга там ще се качи и легендата на UFC Андерсон Силва. „Паяка“ ще се бие с Бруно Мачадо в подгряващ мач от програмата на шоуто. Не е ясно обаче какво се случва с телевизионните права, както и с хората, заплатили по 150 хиляди паунда за билет. Толкова бяха таксувани 20 човека, които трябваше да бъдат качени на върха на „Бурж Ал Араб“, за да гледат събитието.