Начало Бокс Ново неочаквано забавяне на преговорите между Джошуа и Уайлдър

Ново неочаквано забавяне на преговорите между Джошуа и Уайлдър

Ново неочаквано забавяне на преговорите между Джошуа и Уайлдър
0

Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър трябваше със сигурност да подпишат договор за двубой през зимата в рамките на изминалата седмица, но ето, че контрактът все още не е факт. Забавянето отново връща спомените за най-силните им години, когато двамата се постараха много, за да провалят сделката без да излъчат безспорен световен шампион в тежка категория.

Мисля, че до две-три седмици ще подпишем. Бях в Саудитска Арабия два пъти за преговорите. Имахме две срещи, преди това още три в Лондон. Не се опитвам да ви надъхвам. Инструкциите ми от Антъни Джошуа са, че иска да се бие с Дионтей Уайлдър. Единствената опция за провал е, ако саудитите се откажат от двубоя“, каза Еди Хърн пред Fight Hub TV.

Той подчерта, че се е срещнал и с мениджъра на „Бронзовия бомбардировач“ – Шели Финкел, за да му потвърди, че и неговият екип е на същото мнение.

Протакването на тези дебати се превърна в една от най-досадните традиции в тежка категория. Нагледахме се на подобни неща в изминалите няколко години, като кулминацията бе провалът на боя между Тайсън Фюри и Олександър Усик, за който всички ние така жадувахме тази година. Дано историята не се повтори и сега, защото почитателите на спорта започват да губят търпение към своите любими атлети.