Начало Бокс Няма почивен ден за Сам Боуен (ВИДЕО)

Няма почивен ден за Сам Боуен (ВИДЕО)

Няма почивен ден за Сам Боуен (ВИДЕО)
0

Шампионът на Великобритания в категория супер перо – Самуел Боуен, се готви трескаво за защитата на титлата си. Негов съперник е Рони Кларк, а мачът е на 23-ти февруари в Лестър.

Боуен е и интерконтинентален шампион на WBO. Промоутърът му Франк Уорън не крие задоволството си от прогреса, който младежът демонстрира през последната година. Куршума тренира неуморно и успехите не закъсняват. Вече има 14 победи (10 с нокаут) при професионалистите и нито една загуба.

Наскоро Boec.BG ви представи как протича денят на Сам Боуен.

Със сигурност, през уикендите му е по-леко. Но това не значи, че не тренира… боксьорът е страхотен пример за мотивиран мъж.

Взима 10-часови смени в завод, възпитава малкото си дете и не спира да се труди в залата. Освен всичко друго – на ден отделя около 3 часа в път, за да се изпълни всичките си задължения.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.