Начало Бокс Обрат: По-вероятно е Канело да се бие с Чарло, а не да качва категории

Обрат: По-вероятно е Канело да се бие с Чарло, а не да качва категории

Обрат: По-вероятно е Канело да се бие с Чарло, а не да качва категории
0

Ново голямо име се спряга за следващ съперник на Саул Алварес – Джермал Чарло. Непобеденият в 32 битки шампион на WBC в средна категория следва да се срещне с Канело през май, съобщава Майк Копинджър.

През ноември мексиканецът получи разрешение да спори за световната титла на Илунга Макубу в лека тежка категория, но африканецът вече имаше обявен мач и съперникът му го заплаши със съд.

Подобен сценарий видяхме при Тайсън Фюри, който се разбра с Антъни Джошуа, но Дионтей Уайлдър не позволи да видим обединителен мач в тежка категория.

„Информацията ми е, че към момента това е най-вероятният съперник за Канело на Синко де Майо“, твърди боксовият журналист Копинджър.

Битката определено ще привлече огромен интерес в цяла Северна Америка, противопоставяйки най-горещите лице в САЩ и Мексико на тези килограми.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.