Начало Бокс Канело: Плант ми се извини, няма нищо срамно в загубата му

Канело: Плант ми се извини, няма нищо срамно в загубата му

Канело: Плант ми се извини, няма нищо срамно в загубата му
0

Абсолютният световен шампион Саул Алварес – Канело призна, че не таи лоши чувства към Кейлъб Плант. В дните преди унифициращата им битка мексиканецът беше бесен на своя съперник.

Канело обяви, че ще излезе да разчисти сметките с американеца на лична основа. В самата битка Плант се представи много достойно и показа отлична игра в защита.

Ето какво заяви Алварес веднага след победата с нокаут в 11-ия рунд:

„Не беше лесно да стигнем до тук. Направих го с помощта на семейството ми, отбора ми, всички ние достигнахме много далеч. Това е в световен мащаб, особено за Мексико“, Канело сподели развълнуван след победата.

„Имам респект към Кейлъб Плант. Той е много труден боец със трахотни умения. Уважавам го. Затрудни ме, но моят треньор (Еди Рейносо) ми каза да ръководя по плана ни за мача и така ще успеем“.

„По този начин трябваше да завърши мачът, аз излязох за убийството, да го приключа. В края на краищата ние сме мъже. Той искаше да продължи, няма нищо срамно в загубата. Каза ми, че извинява за инцидента и не е имал предвид обиди към семейството ми, аз му отвърнах, че всичко е ОК и двамата продължаваме напред“, призна Канело.

„Не знам кой е следващият съперник, сега е време за почивка“, завърши световният шампион в супер средна категория.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.