Начало Бокс Супер битката Канело – Плант рунд по рунд

Супер битката Канело – Плант рунд по рунд

Супер битката Канело – Плант рунд по рунд
0

В неделя сутрин ще станем свидетели на страхотно бойно шоу с марката Канело Алварес. Мексиканецът ще се опита да обедини всички пояси в супер средна категория, като му остана само последното парче от пъзела – титлата на Кейлъб Плант.

Саул е истински ловец на глави, който се е захванал с идеята да преследва всички професионални боксьори.

Няма друг боец, който да е провел толкова много срещи на високо ниво във времена на пандемия, всички за световни титли.

След 5:30 можете да следите всичко най-интересно с нас на Boec.BG.

Ще успее ли Алварес да унифицира поясите или пък ще станем свидетели на огромна изненада?

6:30 Ляв прав в главата на Планет 30 секунди след началото на 11-ия рунд раазклати съперника, Канело надуши кръвта като акула и бързо прати съперника в нокдау. Съдията оброи, а американецът стана и продължи. Личеше му, че е наранен, а Саул само това и чакаше, хвърли се за нокаут и го стори! Нови два бързи удара в главата и Плант беше брутално проснат на въжетата. НОКАУТ И ПОБЕДА ЗА КАНЕЛО!

6:27 Скучен десети рунд без много действие и от двамата. Наближава краят на мача и съперниците се изнервиха. Плант пласира добър десен в главата на мексиканеца последните 30 секунди, а насреща получи 3-4 бързи удара в тялото. 10-9 за Канело (общо 97-95).

6:23 Канело добре скъси дистанцията в началото на деветия рунд и вкара ляв ъперкът. След това Плант добре си извъртя от ъгъла, бързо усети, че е в опасност. На свой ред вкара десен прав в главата на Саул. Двоен ляв прав за Канело, но американецът не е впечатлен от тези удари. Бърза комбинация от удари в тялото, Плант връща ляв прав в главата. 10-9 за Канело (общо 87-86).

6:19 Канело започва настървено осмия рунд. Пусна лявата ръка и два удара отекнаха в тялото на съперника през първата минута. В средата на частта притисна Плант в ъгъла, но американецът потърси клинч и се измъкна. Размяна на попадения в тялото. Отново екшън в клинча секунди преди края на равностоен рунд, който по-скоро отиде на сметката на Плант, 10-9 (общо 77-77).

6:15 Вече Канело не отдава почти никакъв респект, дори пусна гарда, за да покаже на Плант, че не може да го нарани. Два десни прави в главата на американеца. За момент в седмия рунд ролите се обърнаха и Плант притисна съперника си на въжетата. Най-после го видяхме в атакуваща позиция 40 секунди преди края на рунд №7. Канело потърси тялото в края. 10-9 за Плант (общо 67-66 за Канело).

6:11 Добра бърза комбинация на американеца, Алварес отговаря с ляв ъперкът в тялото и след това в главата. В средата на частта две поредни тежки комбинации от Канело, дясната ръкавица отеква вглавата на Плант. Още един солиден прав в главата на Плант. Най-добрият рунд за Канело до момента, 10-9 (общо 58-56).

6:08 Добър десен прав от страна на Плант. Канело получава предупреждение за удар, който попада ниско в средата на петия рунд. Плант също е предупреден да не се навежда. Кейлъб точкува от дистанция с ляв прав последната минута, в която мексиканецът е по-внимателен и този път не се хвърля толкова смело. 10-9 за Плант (общо 48-47 за Канело).

6:04 Добра комбинация ляв-десен за Канело в средата на четвъртия рунд. След това потърси тялото на съперника. Плант отговори с чисто ляво кроше в главата на мексиканеца, което го накара да се отрдъпне за момент. Последната минута Плант пусна още няколко удара, които останаха в ръкавиците, докато левият на Канело беше клиничен, нов близък рунд. 10-9 за Канело (общо 39-37 в негова полза).

6:00 Плант все така се опитва да бяга и да се възползва от предимството в разтега. В третата част Канело отново притиска съперника, но този Кейлъб започна да се наглася към тази игра и този път рунда отива на негова сметка след няколко добри чисти удара. 10-9 за Плант (общо 29-28 за Канело).

5:56 Суперзвездата продължава да изучава бавно и методично своя съперник. Все по-често пуска левият прав и Плант започва да има проблеми. Чудесна комбинация в средата на втория рунд. Почти всички удари на Плант път остават в гарда на Канело, а мексиканецът забоде и десен малко преди гонга. 10-9 за Канело.

5:52 Канело изучава съперника си и през първите две минути почти няма пуснат удар. Плант постепенно е притиснат до въжетата и се опитва с финтове да се измъкне от натиска на мексиканеца. Кейлъб се опитва да се движи добре с краката, за да си освобождава място, но Алварес не спира да се движи напред към него и да го пресира. Равностойна размяна в края на частта. 10-9 за Канело.

5:41 Зрелищно излизане от Саул.

5:36 Кейлъб излиза на ринга.

5:29 Химнът на Мексико.

3:52 Канело също вече е в залата.

3:44 Плант пристигна.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.