Начало ММА Дейна Уайт: Хамзат Чимаев е близо до битка за титлата

Дейна Уайт: Хамзат Чимаев е близо до битка за титлата

Дейна Уайт: Хамзат Чимаев е близо до битка за титлата
0

Президентът на UFC Дейна Уайт сподели, че Хамзат Чимаев ще се бие отново през 2021 година. Босът увери феновете на чеченския боец, че съвсем скоро той ще получи шанс за някой от коланите на организацията.

„Да, ще се бие отново през 2021 година“, заяви Уайт.

„Не знам дали точно в момента е готов за титла, той тъкмо влезе в Топ 10. Сега ще се бие с още по-високо ранкирани състезатели, следва Топ 5, но е близо до мач за титлата. Зависи от резултатите, но е на една-две битки от тази възможност“, сподели Дейна.

От пристигането си в UFC Хамзат Чимаев успя да впечатли широката общественост с изключително доминантно представяне.

Той дори не позволява на съперниците му да го ударят. За четири битки те са пласирали едва две попадения, което е прецедент във веригата.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.