Начало Бокс Крис Юбенк-младши: Плант трябва да отвърне на огъня с огън

Крис Юбенк-младши: Плант трябва да отвърне на огъня с огън

Крис Юбенк-младши: Плант трябва да отвърне на огъня с огън
0

Крис Юбенк-младши сподели рецептата как да се победи Саул Алварес.

Канело ще се изправи срещу Калеб Плант в супер зрелище този уикенд, а залогът е обиденяването на всички титли в супер средна категория.

„Калеб ще се опита да се боксира с него, ще обикаля из ринга и така ще бъде хванат“, убеден е Юбенк-младши.

„Трябва да отвърнеш на огъня с огън в мач с Канело“.

„Мексиканецът знае как да те хване колкото и да обикаляш наляво-надясно, така няма да оцелееш. Той обаче не очаква и не е тренирал за някой, който му влиза директно на размени, пуска повече удари, поема и връща силни попадения. Не е готов за биткаджия.“

„Никой не го прави срещу Алварес. Всички бягат, крият се и ги нокаутират. Опитват се да издържат 12 рунда. Така не се побеждава подобен боксьор“, допълни Крис Юбенк-младши.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.