Начало Бокс Канело и Плант размениха последни остри реплики на кантара (ВИДЕО)

Канело и Плант размениха последни остри реплики на кантара (ВИДЕО)

Канело и Плант размениха последни остри реплики на кантара (ВИДЕО)
0

Напрежението взе връх на официалния кантар преди битката между Саул Алварес и Кейлъб Плант. Двамата официализираха унификацията на световните титли в супер средна категория.

Шампионите нямаха проблеми със свалянето на теглото си, като Канело закова везната на 76,2 кг, а американецът тежи 75,7 кг.

Враждата им бе породена от обидите на Плант на лична основа. Той си позволи да направи неуместни коментари към семейството на мексиканеца и лицето на бокса в момента обеща съперникът му да си получи заслуженото в битката.

На кантара острите реплики и лошите погледи продължиха, а по време на битката им в неделя сутрин вече ще играят и юмруците.

Очаквайте големия мач на живо рунд по рунд на нашия сайт Boec.BG след 5:30 часа българско време (възможни са забавяния от страна на организаторите).

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.