Начало Бокс Канело: Никога не съм изпитвал такава ненавист, както към Плант
0

Канело: Никога не съм изпитвал такава ненавист, както към Плант

Канело: Никога не съм изпитвал такава ненавист, както към Плант
0

Суперзвездата на световния бокс – Канело Алварес заяви, че плува в непознати води. Мексиканецът ще се изправи на 6 ноември срещу шампиона на IBF в супер средна категория Кейлъб Плант, в опит да обедини всички пояси. Титлата е единствената, която липсва в колекцията му, като в момента той притежава тези на WBC, WBO и WBA.

Канело и Плант „взривиха” обстановката с пресконференцията си миналия месец, когато двамата си размениха удари, а американецът завърши с аркада под дясното око. Сега Алварес признава, че никога до този момент не е изпадал в подобна ситуация, а ненавистта, която изпитва към опонента си е непознато чувство за него.

Много се вълнувам. Готов съм да пренапиша историята, но за мен всичко това е ново. Никога не съм изпитвал такава ненавист, както към Плант. Непознато е, но това го прави още по-интересно. Все още смятам, че ще го пратя да спи до 8-ия рунд”, коментира Алварес.

Той все пак отдаде заслуженото на Плант, който е непобеден в 21 мача на професионалния ринг. „Кейлъб е добър боксьор, има хубав десен прав, движи се много добре. Но не е нещо, с което да не съм се сблъсквал досега. С опита, който съм натрупал, ще го победя. Този мач е от огромно значение за моята родина и е един от най-важните в кариерата ми. Победа ще значи страшно много”, каза още Алварес.