Начало Бокс Канело отвори аркада на Плант! (ВИДЕО)
0

Канело отвори аркада на Плант! (ВИДЕО)

Канело отвори аркада на Плант! (ВИДЕО)
0

Войната вече е факт. Кейлъб Плант (21-0) усети от първо лице какво означава да се сблъскаш с Канело Алварес (56-1-2). И със сигурност не остана доволен от резултата.

Световните шампиони в супер средна категория на професионалния бокс се изправиха лице в лице, за да промотират двубоя си на 6 ноември в Лас Вегас. Битката трябва да излъчи абсолютния №1 в дивизията, предвид че Плант държи пояса на IBF, докато в ръцете на Алварес са останалите – WBC, WBA и WBO.

Пресконференцията се развиваше нормално, докато двамата не застанаха на педя един от друг, за да позират пред камерите. Напрежението започна да се покачва, а размяната на реплики изглежда не се хареса на Канело. Големият фаворит избута съперника си, след което Плант се върна към него. И в този момент може би стана ясно каква е разликата в класите между двамата.

Опитът на Кейлъб да удари Алварес завърши с „увисване”, след което последва контра. Мексиканецът нацели съперника си с два бързи удара, а охраната се намеси и предотврати още по-сериозно меле.

Резултатът обаче бе видим, след като един от ударите на Канело счупи очилата на Плант и му отвори аркада под дясното око. Предвид че до двубоя остава месец и половина, надеждите са, че това няма да доведе до отлагане на срещата.

Самият Алварес заяви след спречкването, че причината за скандала е била обида от Кейлъб към неговата майка.