Начало Бокс Пакиао каза какво му трябва, за да бие Ерол Спенс
0

Пакиао каза какво му трябва, за да бие Ерол Спенс

Пакиао каза какво му трябва, за да бие Ерол Спенс
0

Легендата на световния бокс Мани Пакиао (62-7-2), който е единственият в историята печелил титли в 8 различни категории, посочи елементите, които трябва да подобри, за да може да спечели срещу Ерол Спенс-младши (27-0). Двамата ще се изправят един срещу друг за световните титли в полусредна категория на WBC и IBF на 21 август в Лас Вегас.

Двубоят е поставен под въпрос заради съдебното дело, което бе заведено срещу 42-годишния ветеран от Филипините. Въпреки това, Пакиао не е спрял да тренира и вярва, че може да се върне на върха на планетата

Трябва да имам добра издръжливост и да съм в отлична физическа форма за мача със Спенс. Ако не съм на нужното ниво, едва ли ще мога да спечеля, защото той определено е на изключителна висота. В мач като този, ще очаквам значително повече екшън, отколкото в предходните си три, така че имам много работа в предстоящите месеци”, констатира „ПакМан”.

Той допълни, че е избрал битката със Спенс, защото иска да мери сили с най-добрите преди да приключи кариерата си. Дали това ще се случи след въпросната среща обаче, филипинецът също не е наясно.

Аз не съм като други, които предизвикват на ринга хора, които не са бойци, само заради парите. Аз искам големи мачове, искам да се бия. Възможно е това да е и последната ми среща, но също така е вероятно след нея да има още. Не мога да предскажа бъдещето”, каза още Пакиао.

Букмейкърите определиха Пакиао за аутсайдер