Начало Други Българско светило в джудо се присъедини към лагера на националите

Българско светило в джудо се присъедини към лагера на националите

Българско светило в джудо се присъедини към лагера на националите
0

Легендата на българското джудо Георги Петров се включи в подготовката на олимпийците ни за игрите в Токио 2020.

Първият ни европейски шампион и сребърен медалист от световното през 1985 вече втори пореден лагер помага на селекцията на Атанас Герчев.

Петров е обявен за най-техничен джудист у нас за изминалото столетие.

Тимът ще остане на подготовка до 3 юли в курорта „Камчия“. С олимпийците ни Ивайло Иванов и Янислав Герчев, които за втори пореден път ще участват на Олимпийски игри, се подготвя и световният вицешампион Александър Куколж. Сърбинът също е с квота в категория до 100 кг.

Ивайло Иванов, Янислав Герчев и Ивелина Илиева с треньорите Атанас Герчев и Свилен Скерлев пътуват на 10 юли за Япония за финален лагер на терен и климатизация.

Президентът Радев връчи българското знаме на олимпийците ни

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.