Начало Senshi Състезатели от 15 държави излизат на Открито първенство SENSHI

Състезатели от 15 държави излизат на Открито първенство SENSHI

Състезатели от 15 държави излизат на Открито първенство SENSHI
1

Бойци от 15 държави ще се включат в първото Открито Европейско първенство на SENSHI.

То се организира от Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) и ще се проведе в българския черноморски курорт Камчия на 8 и 9 юли.

Най-добрите, които стигнат до финала, ще се класират за SENSHI 9, където на 10 юли ще се борят за първите по рода си Европейски пояси на SENSHI.

През първия ден на Европейското първенство, на 8 юли, ще се разиграят квалификационните срещи.

Всички 60 участници в Европейското ще бъдат разделени в шест категории: -70, -75, -80, -85, -90, +90 кг. Всяка категория ще бъде съставена от 10 бойци.

Европейското първенство ще продължи с полуфинали на 9 юли, а с битки между финалистите ще започне 9-ото издание на международната бойна галавечер SENSHI на 10 юли. Освен шестте финала на SENSHI 9 феновете на бойните спортове ще видят и още 7 професионални двубоя между бойци от 11 страни.

Така на деветото издание на грандиозната гала ще станем свидетели на общо 13 запомнящи се двубоя по правилата KWU SENSHI и KWU Full contact.

И в трите дни сблъсъците ще бъдат открити за публика.

На 8 и 9 юли от 09,00 до 15,30 часа те ще се проведат в голямата зала на СОК „Камчия“, а битките на 10 юли ще започнат точно в 20,00 часа в Амфитеатъра на комплекс „Камчия“.

Входът ще бъде безплатен.

SENSHI 9 ще се излъчва на живо за България по Bulgaria ON AIR и MAX Sport, Boec.BG, както и пряко за цял свят по американската онлайн телевизия FITE и на Boec.com, Kwunion.com, Kyokushin Karate News и Fighto.News.

Първото открито Европейско първенство на SENSHI и международната бойна галавечер SENSHI 9 ще се проведат в рамките на 15-ия Международен летен лагер по киокушин, който започва на 4 юли в Камчия и ще събере на едно място световната киокушин общност.

Европейското първенство трябваше да се състои през миналата година, но заради усложнената епидемиологична обстановка в цял свят, наложена от разпространението на COVID-19, беше отложено. Сега организаторите от KWU International Professional League ще го проведат в рамките на най-голямото световно киокушин събитие.

SENSHI 9 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на SENSHI 9 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News и Fighto.News.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.