Начало Други Джудистите ни изолирани в Будапеща преди Големия шлем

Джудистите ни изолирани в Будапеща преди Големия шлем

Джудистите ни изолирани в Будапеща преди Големия шлем
0

Националният ни отбор по джудо ще бъде посрещнат под много строги мерки в Унгария. Там състезателите ни ще участват на турнира от Големия шлем в Будапеща на 22-24 октомври.

Веднага след кацането на всеки от делегацията ще му бъдат поискани два отрицателни PCR теста (направени максимум 5 дни преди това). Към тях националите ни ще представят декларация, че не са имали симптоми на заболяване от коронавирус в последните 14 дни.

Маските няма да бъдат сваляни от лицата освен на татамитата по време на самия турнир и в загрявката.

Освен това отборът ни ще бъде затворен в местен хотел за шест дни, научи репортер на Boec.BG. Непрестанни измервания на телесната температура и спазване на дистанция от 1,5 м са останалите задължителни мерки от страна на домакините.

Състав на България за Големия Шлем в Будапеща:

Мъже

– 60 кг – Янислав Герчев

– 73 кг – Марк Христов

– 81 кг – Ивайло Иванов

– 100 кг – Даниел Дичев

– 100 кг – Борис Георгиев

– над 100 кг – Ивайло Димитров

Жени

– 57 кг – Ивелина Илиева

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.