Начало Карате Велико Търново посреща Националната купа по карате

Велико Търново посреща Националната купа по карате

Велико Търново посреща Националната купа по карате
0

Град Велико Търново ще бъде домакин на тазгодишната Национална купа в олимпийското ни карате, която ще се проведе на 23-25 октомври в „Двореца на спорта“. Надпреварата е за всички възрастови групи, а заявки ще се приемат до последния момент – 22-ри октомври. Ще бъдат определени победители в ката индивидуално, кумите индивидуално, ката отбор, кумите отбор жени, кумите отбор мъже. За всички призьори са осигурени грамоти и медали за индивидуално класиране, а за отборното има и купи.

Ще се спазват стриктри правила

Организаторите от Българска национална федерация карате предупреждават, че заради ситуацията с COVID-19 ще има известни ограничения и нови правила, съобразени с препоръките на Световната карате федерация (WKF) и Министерство на здравеопазването. Така публика няма да бъде допусната, а в залата ще присъстват само състезателите от съответната възраст и
категория, треньорите и съдиите. При влизане и излизане в залата да се използват дезинфектанти. Официално откриване също този път няма да има. Съдиите задължително ще носят маски, а при строяване на категориите и дисциплините да се спазва дистанция 2 м.

Програма

Регистрацията на отборите е насрочена за 22-ри октомври (между 17:30-19 ч.), а битките са през уикенда. На 24-ти са състезанията при роденети през 2012 г., 2011 г., 2010 г., 2009 г., 2008 г. и 2007 г. В неделя, 25.10.2020 г., играят кадети, джуниори, мъже и жени. Началото и в двата дни е 10:00 ч.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.