Начало Бокс Джошуа, Уайлдър или Руис – кой удря най-силно? (ВИДЕО)
0

Джошуа, Уайлдър или Руис – кой удря най-силно? (ВИДЕО)

Джошуа, Уайлдър или Руис – кой удря най-силно? (ВИДЕО)
0

Спорът кой боксьор удря най-силно не е от вчера и днес. Последните години всички залагат на дясната ръка на Дионтей Уайлдър, която е почти смъртоносна.

Последните години обаче няколко ТВ предавания сравниха силата на ударите на „Бронзовия“, Антъни Джошуа и бившия шампион Анди Руис.

Настоящият притежател на четири от коланите Антъни Джошуа се появи в шоуто на Греъм Нортън, видя машината за измерване на удара, свали сакото си и се насочи към нея. Преди това джентълменски пусна звездите Рейчъл Уайз, Мартин Фрийман и Грег Дейвис да покажат първи на какво са способни. Те вкараха съответно 182, 594 и 632, преди Джошуа да се появи. Британецът удря и на машината изписва 848.

В същото време Уайлдър се включи в американско шоу по FOX и също демонстрира своята сила. Той обаче имаше контузия в дясната ръка и затова удари машината с лявата. Тя отчете 927, но няма яснота дали измерва еднакво с тази, на която удари Джошуа в Англия.

Не след дълго Анди Руис се появи в същото шоу по FOX. Той удари машината, която използва и Уайлдър, като на екрана се изписа 967.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Andy Ruiz Jr (@andy_destroyer13)