Начало Бокс Стивънсън наби полицай и се извини (видео)
0

Стивънсън наби полицай и се извини (видео)

Стивънсън наби полицай и се извини (видео)
0

Шакур Стивънсън постигна 16-ата си поредна победа на професионалния ринг. 23-годишният американец изпълни заканата си да стигне до успех над работещия като полицай в Южна Африка Джеремая Накатила. Той грабна междинната световна титла на WBO в категория „супер перо”, след 3:0 (120-107, 120-107, 120-107) гласа на галавечерта в Лас Вегас.

Мачът бе гвоздея на събитието в „Града на греха”, но за съжаление не успя да впечатли с много действие и точни попадения. След срещата Стивънсън, който е считан за един от големите претенденти за световния връх в близко бъдеще, се извини за представянето си.

Извинявам се на феновете си, че не успях да се представя на нужното ниво. Направих това, което трябваше, за да победя. Благодаря за подкрепата и обещавам да съм по-добър следващия път”, написа Шакур след успеха си.

Накатила се закани преди мача, че ще нокаутира противника си. Полицаят се славеше с мощните си удари, но така и не съумя да намери нужната дистанция и подходящото време, в което да ги стовари върху Стивънсън. Вместо това, той допусна второто си поражение в 22 срещи.

Опитах се да го нокаутирам, но получих някои попадения. Не ми харесва как се представих. Следващият път ще работя по-добре с отклоните и с движението по ринга. Срещу мен обаче имаше странен съперник, със странно поведение. Неудобен, който знае как да те държи и да стои на дистанция”, каза още Стивънсън след победата.