Начало Бокс Аръм организира мач на Крауфорд с победителя от Тейлър – Рамирес
0

Аръм организира мач на Крауфорд с победителя от Тейлър – Рамирес

Аръм организира мач на Крауфорд с победителя от Тейлър – Рамирес
0

Легендарният промоутър Боб Аръм възнамерява да организира битка между голямата звезда в полусредна категория Терънс Крауфорд (37-0) и победителя от сблъсъка за званието абсолютен световен шампион в супер лека – Джош Тейлър (17-0) и Хосе Рамирес (26-0). Двамата ще се изправят един срещу друг в неделя рано сутринта, българско време, в Лас Вегас. Сблъсъкът им ще определи кой ще вземе поясите на WBC, WBO, IBF и WBA.

89-годишният Аръм коментира, че шампионът на WBO Крауфорд е свободен за такъв мач, тъй като предвидената среща между американеца и Мани Пакиао (62-7-2) в Абу Даби няма да се проведе. „Терънс е готов да се изправи срещу победителя от Тейлър и Рамирес. Това наистина ще бъде страхотен мач. Той трябваше да боксира с Мани, но за съжаление не успяхме да доведем преговорите до успешен завършек. Така че сега опипваме почвата за такъв, наистина голям мач”, коментира Аръм.

Джош Тейлър е №1 във Великобритания

За него няма да е проблем да организира въпросната битка. Триото има договори с агенцията му „Топ Ранк”, което означава, че провеждането й ще бъде детска игра за промоутър с визитката на Боб Аръм. При всички положения обаче, Тейлър или Рамирес ще трябва да вдигнат категорията, за да срещнат Терънс Крауфорд, тъй като той едва ли ще свали неговата.

Ще го смажа, толкова е просто. Когато каже, че е готов, ще го прегазя”, коментира преди година Крауфорд опцията да се боксира с Рамирес.