Начало ММА Конър шокира с бейзболни „умения” (ВИДЕО)
0

Конър шокира с бейзболни „умения” (ВИДЕО)

0

Една от най-големите звезди на бойните спортове в момента – Конър Макгрегър зачеркна завинаги, с дебелия флумастер, възможността да премине на бейзболното поле. Това се случи, след като бившия двукратен световен шампион на UFC взе участие в двубоя между „Чикаго Къбс” и „Минесота Туинс” от МЛБ в САЩ.

„Ноториъс” бе поканен да направи почетното „първо хвърляне” по време на сблъсъка. А резултатът от действията на ирландеца са меко-казано смехотворни.

Конър опита да хвърли бърза топка, но вместо да подаде на „пичъра”, едва не удари един от феновете в близост до него. Подаването бе толкова неточно, че бейзболните специалисти отвъд океана побързаха моментално да „анулират” договора на Макгрегър с тима от Чикаго.

Той самият погледна иронично към уменията си. „Това е най-ужасното първо хвърляне, което някога са виждали на „Ригли Фийлд”! Но съм щастлив. Не мисля, че имаше голяма разлика в силата, спрямо тази на професионалистите. Просто точността отсъстваше”, сподели Конър.

Макгрегър допълни, че се е опитал да направи впечатление, но не в тази посока, накъдето отидоха коментарите. „Вариантите бяха два – да я метна леко и приятелски, или да се опитам да извадя „съперника” от игра. Ако беше попаднала тази топка в целта, това щеше да е проблем за противника”, посмя се звездата на UFC.