Начало Бокс Кобрата записа магистратура в УНСС
0

Кобрата записа магистратура в УНСС

Кобрата записа магистратура в УНСС
0

Най-успешният ни боксьор при професионалистите Кубрат Пулев записа магистратура в УНСС. Бившият двукратен претендент за световните титли в тежка категория и Спортист №1 на България за 2012 година, вече е студент, със специалност „Политика и бизнес“.

От обучението си в УНСС очаквам да натрупам много нови знания, които да са ми полезни в бъдеще. Наясно съм, че тук професионализмът е на много високо ниво”, коментира Кубрат Пулев своето решение.

След попълването на документите Кобрата се срещна с проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики, проф. Георги Янков, основател и дългогодишен ръководител на катедра „Политология” в УНСС, доц. д-р Елена Симеонова зам.-декан по учебната работа и в.и.д. ръководител на катедра „Политология“. Те проведоха дискусия за политическата обстановка в България, пандемията и спорта. От страна на Кубрат на срещата присъстваха още Антоний Кадиев и Ивайло Гоцев.

Проф. Янков подари на Кобрата авторската си книга „Най-успешните български министър-председатели“ с персонализирано послание за него, а проф. Стоянова му връчи енциклопедията, издадена по случай 100-годишнината на УНСС.