Начало Бокс Мениджърът на Кобрата: Усещам страх у Джошуа

Мениджърът на Кобрата: Усещам страх у Джошуа

Мениджърът на Кобрата: Усещам страх у Джошуа
0

Ивайло Гоцев смята, че Антъни Джошуа се притеснява от добрата форма на Кубрат Пулев. Мениджърът на Кобрата даде кратко изявление по темата пред marica.bg.

„Усещам нервност и може би страх в щаба на опонента ни. AJ и хората му знаят, че Кубрат е в отлична форма, че тренира и може да го победи“, посочва Гоцев.

Пулев е официален претендент за титлата в тежката категория на Международната боксова федерация (IBF), която се държи от Джошуа. В началото на годината двамата получиха дата за битката, но срещата се отлага вече два пъти заради пандемията от коронавирус.

Междувременно обаче британският световен шампион подписа договор за два мача със сънародника си Тайсън Фюри. Според мениджъра на българина това няма как да се случи преди сблъсък Джошуа-Пулев.

„Кобрата е голяма пречка за обединителна битка между Джошуа и Тайсън Фюри“, посочва Гоцев.

Засега няма никаква яснота нито за новата дата на евентуалната среща за пояса, нито локацията. Самият Гоцев предлага това да се случи в Античният амфитеатър в хърватския град Пула.

„Те привидно посрещнаха с интерес това, но впоследствие се оказа, че Джошуа и щабът му никога не са имали друго намерение, освен това мачът да е в Лондон“, казва още Ивайло Гоцев. По негови прогнози двубоят ще бъде изигран в края на месец октомври или началото на ноември.