Начало ММА Дарина Маздюк: Поисках мача с 240-килограмовия за промотиране

Дарина Маздюк: Поисках мача с 240-килограмовия за промотиране

Дарина Маздюк: Поисках мача с 240-килограмовия за промотиране
0

Рускинята Дарина Маздюк сама е пожелала нашумялата битка с 240-килограмовия блогър Григорий Чистяков.

Състезателката на „Белатор“ в категория „муха“ при жените успя да привлече всички погледи към себе си с този нестандартен ход.

Сега Дарина ще дебютира в една от най-популярните ММА вериги на събитието „Белатор 269“.

„Аз поисках този мач. Имах идеята да се бия с някой грамаден човек, това е промотиране с огромна стойност не само в Русия. По този начин привлякох внимание към себе си и подписах с „Белатор“. Беше добра идея“, споделя Маздюк.

„Такова съревнование ти дава малко по-различен поглед на нещата, не гледаш само от чисто бойно естество, а и атракция. Дори момичето, което тежи 50 килограма може да прави шоу“.

Първата съперничка на Маздюк в американската верига е Катаржина Садура. Двете ще се бият в един от погряващите мачове на шоуто Емелианенко – Джонсън в Москва.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.