Начало ММА Как Ван Дам вдъхнови червенокоса фурия
0

Как Ван Дам вдъхнови червенокоса фурия

Как Ван Дам вдъхнови червенокоса фурия
0

Превърналата се в хит Дарина Маздюк възнамерява да се изкачи на върха в Белатор, след като подписа с организацията в края на миналата година.

Червенокосата фурия стана популярна, след като нокаутира 240-килограмовият блогър Григорий Чистяков през ноември. 28-годишната Маздюк има 3 победи в 4 професионални двубоя, като ще се състезава в категорияа “муха” на организацията”. Тя разказа за пътя си до Белатор и как се е зародила идеята за двубоя с Чистяков.

“Идеята дойде от мен. Нямам проблем с Григорий. Идеята беше да има мач между мъж и жена.От доста време търсихме някой, който да се съгласи. Накрая организаторите предложиха две имена и избрах Григорий”.

Страстта ѝ към бойните изкуства пък се появява още докато е малка.

“Гледах екшън филми с баща си. Бях впечатлена от тялото на Жан-Клод Ван Дам. Винаги съм искала да се науча да контролирам тялото си и да се бия. Учех в училище по изкуствата. Започнах да се занимавам с бойни спортове случайно, когато бях на 15 години. Беше руски ръкопашен бой, след това – самбо, и накрая започнах да тренирам киокушин карате, на което посветих 8 години от живота си”.

За договора с Белатор пък е помогнало огромното внимание в социалните медии, което фенове и специалисти обърнаха на мача ѝ с Чистяков.

“От Белатор се свързаха с мен една или две седмици, след като се появи видеото. Със сигурност след коментарите на хора като Мики Рурк, Марк Годард и Майк О’Хърн. Разбира се, че това внимание ме радва. И ще получа повече, след като покоря Белатор”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.