Начало Бокс Раян Гарсия: Целта ми е да нокаутирам Дейвис в рамките на два рунда

Раян Гарсия: Целта ми е да нокаутирам Дейвис в рамките на два рунда

Раян Гарсия: Целта ми е да нокаутирам Дейвис в рамките на два рунда
0

Раян Гарсия не мисли за почивка след победата с нокаут над Люк Кембъл, а вече се е прицелил към следващата си мишена. Младият боец заяви пред TMZ, че е уверен, че ще се справи безпроблемно с Джервонта Дейвис:

„Всички знаем какво ще се случи много скоро. Нямам време за празнуване. Целта ми е да нокаутирам Дейвис в рамките на два рунда. Два рунда. Обещавам“, категоричен бе непобеденият в 21 професионални двубоя боксьор.

Гарсия добави, че ако Дейвис не приеме битката, то това ще бъде завинаги помнено от феновете на боксата и ще бележи кариерата на „Танка“.

„Парите са добри, всичко е на мястото си, за да се случи двубой. Нямаш извинение. Падаш за два руна“, допълни 22-годишният Гарсия.

Според боксьорът мениджърите му и екипът на Дейвис преговарят, но все още „нищо не е потвърдено“. Непосредствено след победата на Гарсия над Кембъл мениджърът на новоизгряващата звезда в бокса, Оскар де ла Хоя, бе категоричен, че младокът е готов да се изправи срещу всеки, стига да иска.

„Раян е готов да се изправи срещу всчки. Няма съмнение….. Всеки шампион има нужда да играе срещу него, а не обратното“, заяви де ла Хоя.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.