Начало Други IJF публикува състезателния календар до Олимпийските игри

IJF публикува състезателния календар до Олимпийските игри

IJF публикува състезателния календар до Олимпийските игри
0

Международната федерация по джудо (IJF) публикува пълен списък със състезанията, които трябва да се състоят през 2021-ва преди Олимпийските игри в Токио.

Първият голям форум за годината ще бъде „Мастърс“ турнира в Доха, Катар. Той ще се проведе между 11-ти и 13-ти януари и в него ще участват трима български джудисти.

През февруари домакин на турнир от веригата „Голям шлем“ ще бъде израелската столица Тел Авив. Схватките ще се проведат между 18-ти и 20-ти февруари.

Между 5-и и 7-ми март Ташкент ще приветства още един турнир от изданията „Голям шлем“. В последния уикенд на същия месец в Тбилиси някои от най-добрите джудисти в света ще премерят сили на още едно издание на „Голям шлем“.

Само няколко дни след това между 1-ви и 3-ти април Анталия ще приеме още един турнир от веригата „Голям шлем“.

Традиционно силнното състезание „Голям шлем“ Париж ще се проведе между 8-ми и 9-ти май.

Последните схватки преди Олимпийските игри ще се проведат в Будапеща между 8-ми и 13-ти юни. Унгарската столица ще приеме тазгодишното Световното първенство и само месец преди „черешката на тортата“ ще бъдат излъчени 14 световни шампиони.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.